Hirdetés

Sinking Island - A Süllyedő Sziget

|

Benoit Sokalt nem kell bemutatni a kalandjáték rajongóknak. Elég ha a Syberia megalkotójaknt emlegetjük. Azóta eltelt pár év, egy új, saját céget alapított White Birds Production néven. Első játékuk a Paradise, egy kicsit megosztotta a közvéleményt, ugyanis voltak akik számára a játék méltó folytatása Sokal munkásságának, viszont voltak olyanok is, akik csak egy bug halmazt láttak benne.

A stúdió jelenleg két új játékon dolgozik. Az egyik a színtiszta sci-finek ígérkező Aquarica, a másik pedig a valósághoz már jobban kötődő Sinking Island, azaz a Süllyedő Sziget. Mivel a Sinking Island megjelenése hamarabbra várható, ráadásul sokkal több az infó is róla, ezért foglalkozzunk most egy kicsit többet vele. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)