Hirdetés

Siren - ennek nem fogtok örülni

|

A napokban robbant a hír, miszerint PlayStation 4-en tér vissza a Siren című túlélő-horror, amire a Sony most reagált. Hiba történt.

Hirdetés

Egy román sajtózközlemény arról számolt be pár napja, hogy a Siren túlélő-horror sorozat a korábbi PlayStation konzolok után a Sony next-gen platformján, PlayStation 4-en is megjelenhet. A legfrissebb jelentések szerint azonban erről szó sincs, csupán egy kellemetlen elírás az egész.

Az IGN-nek küldött nyilatkozatában a Sony elismerte, hogy a Siren név listázása egy hiba volt, mivel a Rime-ot szerették volna helyette feltüntetni. Mindez amiatt történhetett meg, hogy Siren (Project Siren) volt a munkacíme a Tequila Works Rime nevezetű platformerének, mielőtt bejelentették a 2013-as Gamescomon, tehát emberi mulasztás történt, de az ártalmatlanabb fajtából.

Az eset tehát megoldódott, de a kérdés továbbra is fennáll: szeretnétek a jövőben PlayStation 4-en is játszani a horrort?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)