Hirdetés

Siren - PlayStation 4-en tér vissza a klasszikus horror?

|

Egy román sajtóközlemény szerint PlayStation 4-en folytatódik a botrányos túlélő-horror sorozat.

Hirdetés

A 2003-ban megjelent PlayStation 2-es Siren nagy sikert aratott a maga idejében, amely egy folytatást, egy filmfeldolgozást és egy PS3-as újragondolást eredményezett, ám az utóbbi években nem nagyon hallhattunk semmit a japán túlélő-horror sorozattal kapcsolatban.

A csend azonban megszakadt, ugyanis egy, a PlayStation 4 közelgő megjelenésével kapcsolatos román sajtóközlemény szerint a Siren hamarosan visszatér a Sony új konzolján.

"A Sony Computer Entertainment világszerte több mint 30 játékon dolgozik, köztük olyan címekkel, mint az Infamous: Second Son, a The Order: 1886, a Siren, a Hell Divers, a Shadow of the Beast, vagy az Everybody's Gone to the Rapture"  - olvasható a sajtóközleményben.

Ha a Siren nem csigázna fel benneteket, akkor melyik klasszikus visszatérését látnátok szívesen?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)