Hirdetés

Sister Location - megvan, mikor jön a következő Five Nights at Freddy's játék

|

Lehet még ennél is tovább fokozni a rémisztgetést? Úgy tűnik... A Five Nights at Freddy's következő része stílusosan Halloween tájékán fog megjelenni, de a készítőt ismerve valószínűleg előbb.

Hirdetés

A Five Nights at Freddy's gyerekkorunk rémálmait eleveníti meg és vészesen közeledik az új rész, ami a Sister Location nevet viseli. Csak csordogálnak róla az aggasztóbbnál aggasztóbb infók: egy sok jót nem ígérő kép és a tavasszal megjelent előzetes, ami szintén csak a parafaktort növeli.

A megjelenésnek még pontos dátuma nincs, csak annyi biztos, hogy októberben jön majd, a találgatások szerint Halloweenkor. A széria megálmodója, Scott Cawthon ugyan nem ragaszkodik a megjelenési dátumokhoz, de szeretné, ha az új rész minél hamarabb az őrületbe kergetné a játékosokat.

A Five Nights at Freddy's sorozat sajátossága, hogy lassan fedik fel a részekkel kapcsolatos tudnivalókat, lassan bontakozik ki a történet és a megoldás sem jön könnyen. Ennél fogva a Steam oldaláról se tudunk meg többet a Sister Locationről, de valami köze lesz a Circus Baby's Pizza World családi pizzázóhoz… Oké.

Nektek hogy tetszettek a korábbi részek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)