Hirdetés

Six Days in Fallujah - Megvédik a veteránok

|

A Konami legújabban bejelentett játéka, azonnal botrányt kavart.

Hirdetés

A Six Days in Fallujah, egy a valóságban is megtörtént, véres összecsapás hat napját dolgozza fel. Az Atomic Games szándéka, egy nagyon realisztikus játék készítése, amely amellett, hogy bemutatja a háború borzalmait, szórakoztató is egyben.

A játékot, a bejelentés után, természetesen azonnal támadás alá vették. A békeszerető amerikai állampolgárok közölték, hogy az Iraki események nem valók a monitorok képernyőjére. A háborúból visszatért veteránok közül néhányan azonban máshogy látják. Szerintük a Six Days in Fallujah - amennyiben tényleg elég realisztikus lesz - segíthet a hétköznapi embereknek, hogy megértsék, milyen szörnyű is a háború. Egy tengerészgyalogos szerint, még az is elképzelhető, hogy az újoncok tanulhatnak is a játékból. Hallottunk már olyat, hogy a hadsereg videójátékokat használ kiképzésre - az Operation Flashpoint speciális verzióját például - de a Six Days of Fallujah, nem ezzel a céllal készül. Amennyiben viszont az Atomic Games egy valóban realisztikus játékot hoz össze, az talán tényleg segítheti a katonákat. Szerintetek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)