Hirdetés

Skate 3 - jövőre érkezik

|

A népszerű gördeszkás széria harmadik része is készülget a Black Box műhelyében.

Hirdetés

Anno az egész gördeszkás játékőrület az Electronic Arts műhelyéből indult el, még nagyon-nagyon régen, amikor is kiadták a Skate or Die! nevezetű játékukat, egész pontosan 1987-ben. Ezután nagy eresztés egészen 1999-ig nem érkezett, ugyanis ekkor robbant be a köztudatba a főleg Vert (rámpán végrehajtott) trükkök terén jeleskedő Tony Hawk nevével fémjelzett első komolyabb gördeszkás játék, a Tony Hawk's Pro Skater.

Mára a jó öreg Tony sorozata kissé megkopott, hiszen ha hiszitek, ha nem, már a tizenötödik darab készül, melyben a legnagyobb újítás a gördeszka alakú kontroller. Végre, legalább valami új. Na de itt van ez a drága jó Skate széria, amely jött, látott, és győzött. Szebb, realisztikusabb, inkább a trükkök szépségére, mint az azokból származó pontok gyarapítására fordítja a figyelmet. A Skate 3-ban egy új helyre, Port Carvertonba kalauzol el minket, ahol kis csapatunkkal kell uralnunk a várost. A fő hangsúly az online és offline co-op módokon lesz, hiszen a csapat tagjait nem botok, hanem valódi emberek irányítják. Én nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem ti is tesztek egy próbát, addig nézzétek meg a videót!

A játék 2010 májusában érkezik PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)