Hirdetés

Skyrim: az 1.4-es update holnap érkezik Xbox 360-ra

|

A PC-s felhasználók már egy ideje élvezhetik a meglehetősen sok bug kellemetlenségét elsimító javítás előnyeit, a konzolosok csak most kezdhetik megismerni a Skyrim szebbik arcát.

Hirdetés

Pete Hines, a Bethesde marketing főnöke jelentette örömmel Twitteren, hogy a holnapi nap során elérhetővé válik az Xbox 360 tulajdonosok számára is a Skyrim 1.4-es update, amely gyakorlatilag egy komolyabb javítócsomag.



Számtalan grafikai bug, de még a játékmenetet is befolyásoló változtatás érkezik majd ebben a csomagban (természetesen csak pozitív irányba), ám azt nem tudni, hogy a PlayStation 3 tulajok mikor örülhetnek neki. Hines szerint a PS3-as update is jól halad, de még várnak pár dologra a Sony-tól, hamarosan jelentik majd, ha lesz mit. Remélhetőleg ez lesz az első probléma, amit sikerül orvosolni majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)