Hirdetés

SkySaga: Infinite Isles - az Oliver ikrek egy Minecraft szerű csodával térnek vissza

|

A Blitz tavalyi összeomlását követően a veterán fejlesztő testvérek egy új céggel és egy új játékkal térnek vissza.

Hirdetés

A Blitz Games 23 éves fennállás után tavaly szeptemberben bezárt, miután egyszerűen kifogyott a pénz a cég alól. Az alapítók, Andrew és Philip Oliver új társaságot alapítottak Radiant Worlds néven, és még a koreai free to play címekre specializált Smilegate kiadóval is lepacsiztak.

A szövetség célja a SkySaga: Infinite Isles létrehozása. A fejlesztők jövőre szeretnének megjelentetni a játékot, ami elmondásuk szerint egy „folyamatosan fejlődő, többjátékos, online sandbox világ”. A történetet a játékosok alakítják majd, mondják a fejlesztők, azt azonban kár lenne tagadni, hogy a koncepció erősen hajaz a Minecraftra

„A játékosok alapanyagokért bányásznak majd az építkezéshez, fákat vágnak ki az üzemanyagért és állatokat vágnak le a vacsoráért.” Mindenki egy biztonságos szigeten kezd majd, ahol megépítheti otthonát, innen mehet egy portálon keresztül a „kaland zónába”. Természetesen meglátogathatjuk majd a haverok telkeit, kereskedhetünk, valamint mindenféle eszközt készíthetünk majd.

A játék ingyenesen játszható lesz, opcionális mikrotranzakciókkal. A zárt alfateszt nemsokára kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)