Hirdetés

Készül a Sniper Ghost Warrior Contracts 2, alakul a Lords of the Fallen 2

|

A CI Games gondoskodik róla, hogy ne kelljen sokáig nélkülöznünk a mesterövész puskát.

Hirdetés

Bármennyire szerettük volna, a CI Games nem tudott kiemelkedőt alkotni a Sniper Ghost Warrior Contracts képében sem, de reménykedünk benne, hogy a következő részre jobban összekapják magukat a srácok. Merthogy természetesen lesz folytatás. 

Hirdetés

A stúdió elnöke, Marek Tyminski egy lengyel honlapnak, a Strefa Inwestorownak adott interjújában megerősítette, hogy teljes erőbedobással készítik a Sniper Ghost Warrior Contracts 2-t és bár a fejlesztés még túlságosan korai fázisban tart ahhoz, hogy közzétegyenek bármilyen megjelenési dátumot, még idén megosztják majd a játékkal kapcsolatos első konkrétumokat. Tyminski szerint a szérián dolgozó csapat csupa tapasztalt munkatársból áll, így a következő felvonás munkálatai sokkal kiszámíthatóbban zajlanak, azaz könnyebb tervezni és reagálni arra, ha valami mégsem a terv szerint megy. 

Ami az új részt illeti, az elnök megemlítette, hogy kidolgoznak egy olyan új funkciót, amely vásárlásra fogja ösztönözni a rajongókat és az új játékosokat egyaránt, emellett pedig számos újdonsággal is készülnek az előző részhez képest. Példának okáért teljesen új történetet kapunk egy, a széria számára még szűz területnek számító régióban. A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 várhatóan már következő generációs konzolokra is meg fog jelenni a PC mellett. A CI Games vezére egyébként azt is elárulta, hogy rendkívül elégedettek az előző rész eladásaival, továbbá szépen halad a Lords of the Fallen 2 fejlesztése is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)