Hirdetés

So Blonde: egy igazi „szőkenő” kalandjai

|

A Broken Sword sorozat írója egy újabb kalandjátékon dolgozik, melynek főszereplője egy igazi, ízig-vérig szőke nő.

Hirdetés

A „szőkenős” viccek úgy látszik külföldön is divatosak, olyannyira, hogy egy kalandjáték is készül a témából. A So Blonde főszereplője Sunny Blonde, egy fiatal, 17 éves szőke bombázó, aki a szüleivel együtt részt vesz egy luxushajón tartott házassági évfordulón. Azonban a Bermuda szigetek közelében hajójuk viharba kerül, Sunny elalél majd meghökkentő módon egy szigeten ébred, ahol több évszázaddal korábbi környezetben találja magát, kalózokkal körülvéve…

Ránézésre a So Blonde teljesen hagyományos grafikájú old school point’n’click kaland és a jó öreg sierrás és lucas artsos humoros adventure-ökön felnőtt közönség igényeire apellál. Sok sikert kívánunk neki! A játék honlapját ITT nézhetitek meg.

 

soblonde_062_k.jpg

soblonde_sunnyk.jpg
 

soblonde_morganek.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)