Hirdetés

SOCOM: Confrontation - Új tartalmakat kapna az örök késlekedő?

|

Kontinensünkön továbbra sem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, mégis DLC-re számíthatunk.

Hirdetés

Érdekes politikát folytatnak a Sony Computer Entertainment illetékesei, már amennyiben igaznak bizonyulnak a napokban felmerült SOCOM: Confrontation szóbeszédek. A Ripten szerkesztőségébe befutott információk szerint letölthető tartalmakkal bővül az Amerikában már tavaly októberben megjelent, PlayStation 3 rendszerekre kihegyezett alkotás. Hivatalos európai megjelenési időpontja tisztázásra vár, habár hamis PlayStation Store regisztrációval és berendelt PSN kártyákkal megkaparintható. A tartalmak között elvileg pályák és fegyverek kapnának bemutatkozási lehetőséget, valamint a játékosok gazdagabbak lennének egy új játszható oldallal, egészen pontosan az oroszokkal. Ezenfelül belezsúfoltak megszerezhető kitüntetéseket, új karaktermodelleket és két vadonatúj játékmódot. Európába egyes források szerint február tizenharmadikán, vagy március huszonhetedikén debütálhat.

socom.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)