Hirdetés

Sokak kedvenc Csillagok háborúja játékából tér vissza egy karakter Star Wars Outlawsban

|

Régi ismerőst fognak örömmel fogadni azok, akik anno játszottak az első nagy Star Wars MMO-val.

Hirdetés

Csillagok háborúja kedvelő pajtásaim egy részének magyarázhatom én, hogy szerintem mik a legjobb Star Wars-játékok, a válasz úgyis mindig csak az lesz, hogy soha, semmi sem fog tudni felérni a Sony Online Entertainment 2003-ban elstartolt MMO-jához. Igen, arról a Star Wars Galaxiesről van szó, amit később sikerült meglehetősen szétbarmolni, de a rajongók szívében még az eredeti verzió él. És épp ezek a rajongók ugorhattak fel tegnap a székből, amikor meglátták a Star Wars Outlaws első CGI előzetesét.

A Massive Entertainment által fejlesztett új, nyílt világú Csillagok háborúja-játékban ugyanis a jelek szerint vissza fog térni egy régi ismerős, akit anno a Star Wars Galaxiesben ismerhettünk meg.

Hirdetés

Egészen pontosan egy Jalen nevű NPC-ről van szó, aki csempészküldetésekkel látta el a játékosokat a Chapter 3 update-től fogva. Nagyon úgy fest tehát, hogy immár videojátékos fronton is azt az egyébként sokak számára kedves megoldást fogják használni, mint a filmeknél és a sorozatoknál: fognak valamit a régi, immár Legendák néven illetett kontinuitásból, és áthelyezik azt az új Kánonba úgy, hogy lehetőleg ne üsse a fix idővonalat. 

A Star Wars Outlaws a ma esti Ubisoft Forwardon is ott lesz, gameplay anyagokat fognak nekünk mutatni a fejlesztők, szóval ha érdekel benneteket a játék, akkor mindenképpen kövessétek az élő adásunkat!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)