Hirdetés

Sokak kedvenc vámpíros túlélőjátéka egy legendás szörnnyel bővül

|

A V Rising közelgő kiegészítője, a The Secrets of Gloomrot felrázza majd az alapjátékot.

Hirdetés

A Sunlock Studios játéka egyike volt a Steam meglepetésjátékainak, amelyeket gyorsan felkap a játékosbázis és sokáig a tenyerén hordoz. A V Rising korai hozzáféréssel indulva is elképesztően népszerű volt tavaly, és nem nehéz kitalálni, hogy miért: egy legyengült vérszívóval kezdünk, és erőnk visszanyerésével, kastélyunk építésével, hű társak toborozásával és sok harccal próbálhatunk meg a következő Drakulává válni, miközben kerülnünk kell a közvetlen napfényt. 

A V Risingot ráadásul egy ideje már magyar felirattal is játszhatják a vámpírrajongók, noha a fordítás valószínűleg frissítésre szorul majd a hamarosan megjelenő kiegészítő miatt. 

Hirdetés

Május 17-én érkezik meg ugyanis a Secrets of Gloomrot, amely több újdonságot is kínál: egyrészt egy olyan területre merészkedhetünk el benne, amelyet egy tudományos zseni és követői sanyargatnak: az evolúció és a haladás hajszolásának megszállotjai ők, akik a hegyvidék szörnyű elektromos viharait furcsa gépek előállítására használják, a melléktermékekkel pedig a környezetet mérgezik. Ahogyan arra az alábbi trailer is utal, ez a zseni nem más lehet, mint maga Frankenstein. 

A kiegészítő egy vadonatúj biomot hoz magával új veszélyekkel, ellenfelekkel, technológiákkal és mágiával, valamint felszerelésekkel. Egyúttal átdolgozza az eddigi mechanikákat, rendszereket is, például a jelenlegi területeket felfrissíteni, több testreszabási lehetőséget tesz elérhetővé az építés során, frissíti az utazást, a leltárat, a hangokat és még sok mást is. 

A Secrets of Gloomrot ingyenes lesz mindenki számára, aki rendelkezik az alapjátékkal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)