Hirdetés

Sokkal hamarabb jön a következő Xbox bemutató, mint gondoltuk

|

Váratlanul bejelentették a redmondiak, hogy dedikált műsort szentelnek az Xbox partnereinek.

Hirdetés

Azokban az években, amikor mindössze fél tucat stúdióból állt a Microsoft házon belüli játékfejlesztői kapacitása, semmi sem indokolta, hogy a nagy videojátékos rendezvényeken és eseményeken (E3, gamescom, Tokyo Game Show, The Game Awards stb.) való megjelenésen túl  további erőforrásokat szánjon a januári Developer Directhez hasonló műsorokra. A 2018 óta tartó, és nemrég az Activision Blizzard bekebelezésében kicsúcsosodott felvásárlási hullám következtében azonban sokkal több játékot kell kezelnie a Microsoftnak, mint valaha, amiből egyenesen következik, hogy a saját címei mellett lassan már nem jut műsoridő a partnerek játékainak.

Hogy mi erre a megoldás? Nos ugyanaz, amit a Sony is eredményesen alkalmaz már egy ideje: dedikált bemutatót tart, amely a vele Xboxon és PC-n együttműködő kiadók és fejlesztők alkotásaira irányítja a reflektorfényt.

Hirdetés

Október 25-én, szerdán, magyar idő szerint este 19 órakor veszi kezdetét az Xbox Partner Preview, amelynek során a Remedy Entertainment, a Ryu Ga Gotoku Studio, a Studio Wildcard és mások alkotásai mutatják meg magukat trailerek és/vagy gameplay videók formájában. A műsoridő hossza várhatóan meghaladja majd a 20 percet, az Xbox YouTube- és a Twitch-csatornáin (akár jeltolmáccsal is) lehet majd követni.

Mindazonáltal a világot megrengető bejelentéseket nem igazán érdemes várni, ehelyett új információkra és helyzetjelentésre számíthatunk korábban leleplezett AAA kategóriás címekről és indie játékokról, köztük a Game Pass kínálatát bővítő alkotásokról. Az már biztos, hogy az Xbox Partner Preview streamben debütál az Alan Wake 2 launch trailer és az Ark: Survival Ascenced első játékmenet-bemutatója, miként szó esik majd a Like a Dragon: Infinite Wealth játékbeli aktivitásairól és a Dungeons of Hinterberg világáról is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)