Hirdetés

Sonic Generations - újabb demó holnapután + trailer

|

A türelmetlen játékosok október 19-én próbálhatják ki másodszor a legújabb Sonic játékot.

Hirdetés

A Sega már korábban kiadott egy kipróbálható verziót a Sonic Generations-ből, amely a játék klasszikus pályáiba engedett betekintést.

Most azonban érkezik egy újabb demó PlayStation Networkre és Xbox Live Arcade-re, amiben egy modern pályát, egész pontosan a Green Hillt próbálhatjuk ki. Sajnos PC-s vagy 3DS-es demóról nem ejtettek szót, bár ezen verziók megjelenése későbbre esedékes. A Sonic Generations november negyedikén jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, és az eddig megjelent sajtóanyagok és beszámolók alapján a széria egy különleges részével találkozhatunk, ami nem csak a rajongókat, de az újonnan érkezőket is hosszú órákra a képernyő elé szegezi.

A kék süni fennállásának 20. évfordulója jön lassan, így nagy PC-s örömünkre bejelentették, hogy kedvenc gépünkön is megjelenik a játék. most egy rövid filmet mutatunk nektek, amelyből például kiderül, hogy Sonicnak ismét méretes főgonoszokkal kell megküzdenie, sőt, a születésnapi játékban néhány ősellenség is megjelenik majd riszteletét téve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)