Hirdetés

Sony NGP - Uncharted bemutató!

|

Közelebbről is szemügyre vehetjük a Sony új kézikonzoljára (NGP) megjelenő Uncharted -et!

Hirdetés

Sokan nagyon valótlannak érezték azt a kijelentést, hogy a Sony következő generációs kézi masinája olyan erős lesz, mint egy PlayStation 3. Nos - és most képletesen mondott/írott sor következik - a „nagytesó" simán lenyomná egy szkanderban az NGP-t, de a küzdelemben lennének izgalmas pillanatok.

A reggeli beszámolóban már láthattuk az Uncharted bemutatkozását, ám most közelebbről is rápillanthatunk az alkotásra. Jelentem, leesett az állkapcsom. Annak ellenére, hogy nem vetekszik a játék grafikája a PS3-as verzióval, eszméletlenül jól néz ki - nem is beszélve arról, hogy milyen módokon lehet majd irányítani a jóképű kincsvadászt, Nathan Drake-et. Mondjatok valamit, mert nekem még a lélegzetem is elakadt...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)