Hirdetés

Robot barátot akar készíteni nekünk a Sony?

|

Egy egészen furcsa és picit talán bizarr szabadalmat jegyeztetett be a vállalat.

Hirdetés

A cégek által kitalált szabadalmak gyakran előrevetíthetnek egy-egy új terméket, de az is igaz, hogy az így bejegyzett jóságok nagy része csak egy ötlet marad. Nem tudni, hogy a Sony egyik friss elképzeléséből lesz-e valami, de az biztos, hogy nagyon furcsa dologgal álltak elő a japánok.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment nemrég ugyanis bejegyeztetett egy szabadalmat, egészen pontosan egy robot barátot, amit leültethetünk magunk mellé, ha épp játszunk vagy filmet nézünk. A leírás szerint a szerkezet kommunikál a felhasználóval, illetve bizonyos reakciók segítségével együtt is tud érezni vele. Mindez pedig jótékony hatással lehet a játékosra, ha épp játszik vagy esetleg filmez, sorozatot néz, legalábbis elvileg ez a tervezett célja a robotnak.

Az alábbi illusztráció be is mutatja, hogy nézne ki ez a gyakorlatban:

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)