Hirdetés

The Church in the Darkness - történetvezérelt akciójáték a The Suffering írójától

|

A The Suffering alkotója egy új játékkal készül, ezúttal egy titokzatos szektával a középpontban.

Hirdetés

Harmadik Richard Rouse neve ismerősen csenghet az akciódúsabb horror rajongói számára, hiszen anno a remekül sikerült The Sufferinget köszönhettük neki. Rouse most egy természetfeletti elemektől mentes, de bizonyos szempontból ugyanolyan horrorisztikus projekten dolgozik, ezúttal a Sonyval karöltve.

A The Church in the Darkness története a 70-es években játszódik, a középpontjában pedig a Collective Justice Mission nevű szekta áll, amelyet a rendkívül karizmatikus Isaac és Rebecca Walker alapított. Miután a szocialista csoportot száműzték az Egyesült Államokból, a Walker házaspár Dél-Amerikába költözött, ahol megalapították a Freedom Town nevű utópiát.

A játékos Vic szerepében kell, hogy bejusson ebbe a városba és kiderítse, hogy tényleg csak békés szeparatistákról van szó, vagy esetleg komolyabb titkok is megbújnak a háttérben. Rouse szerint lopakodhatunk vagy öldökölhetünk is, de jól meg kell válogatnunk ezeket a döntéseket, mert igazából Walkerék motivációi mindig megváltoznak, így minden végigjátszás során más igazságokkal szembesülünk.

A játék érdekessége, hogy Isaac és Rebecca hangját John Patrick Lowrie (a Sniper a Team Fortress 2-ből), illetve Ellen McLain (GlaDOS a Portalból) adják, akik egyébként a való életben is házasok. A megjelenésről még tudni semmit, de a közeljövőben elvileg többet is megtudunk a játékról.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)