Hirdetés

Soul Calibur V - szakállas pasi fürdőköpenyben

|

Beigazolódtak a pletykák, a Namco megerősítette Ezio vendégszereplését.

Hirdetés

Ezio nem csak bekerült a Soul Calibur V-be, de még jól is mutat, mint azt a lejjebb látható trailerből is le lehet szűrni.

A 2012. január 31-én Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkező Soul Calibur V-ben a széria már ismert karakterei mellett Ezioval is szétcsapkodhatjuk ellenfelünket. Az alábbi tralier alapján nem csak a kardot, de a többi fegyvert, úgy mint a rejtett pengét és a dobókéseket is használhatjuk a siker elérésének érdekében, és persze az olasz assassinra jellemző mozdulatokat is igyekeznek a legjobban átvenni. A Namco egyébként azért döntött Ezio vendégszerepeltetése mellett, mert a Soul Calibur V időbeli elhelyezése nagyjából abba a korba tehető, amelyben Ezio élt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)