Hirdetés

Space Siege demo pár nap múlva!

|

Chris Taylor és Gas Powered Games névű népi zenekara újfent megpróbál maradandót alkotni a hack'n'slash műfajában.

Hirdetés

A SEGA és a Gas Powered Games jóvoltából megtudtuk, hogy már a jövő héten, egészen pontosan a hétfői napon kipróbálhatjuk, hogyan is sikerült megvalósítani a kiirtás előtt álló emberiség utolsó példányainak állítólag epikus és fordulatos (már előre izgulok) történetét.

spacesiege.jpg


A sci-fi elemekkel bőven teletűzdelt akció-RPG egyik leglényegesebb pontja a főhős képességeit durván feljavíto implantok kezelése illetve egy morális kérdés feldolgozása, interpretálása és a játékosnak szimpatikus válasz adása. Arról van szó ugyanis, hogy az agyontápolt hős kiborggá válva egyre inkább eltávolodik a megmentésre váró embertársaktól, s ez a történet végkimenetelére is rányomja bélyegét.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)