Hirdetés

Space Siege - Halasztják a demót

|

Mielőtt bárki "kedves" jelzőkkel illetni a kiadó és a fejlesztők egyeneságú felmenőit, olvassatok tovább! Megéri.

Hirdetés

Igen, az első reakció nálam is abból állt, hogy cirkalmasan szidalmaztam a gólyát (Elvégre ő hozza a gyerekeket, minden más csak mese, amivel el akarnak tántorítani az Animal Planet bámulásától.), mígnem észre nem vettem, hogy a halasztás nem is olyan vészes, mivel egyetlen napról van szó. Üsse kavics, valahogy csak túléljük azt a 24 órát, de ha újra megtréfálnak, akkor repkedni fog a tépett gólyatoll.

space-siege3.jpg


Aki nem tudná, a Space Siege a Total Annihilation, a Dungeon Siege és a Supreme Commander alkotóinak aktuális akció-szerepjátékáról van szó. A történet szerint idegenek támadják meg a Földet, s az utolsó szálig lemészárolnák a folyton önmagukkal háborúzó majomszármazékokat, ha öt kolonizáló hajó meg nem kísérelné a szökést. Sajnos csak az egyik hajónak sikerül áttörnie, ám az Armstrong útja az ismeretlen mélyűr felé sem fenékig tejfel, hiszen valahogyan néhány (Mit néhány? marha sok!) idegen felkerül a hajóra, s csak Seth Walker mérnök és hadászati szakértő képes szembeszállni velük. (Hogy ilyenkor mit csinálnak a többiek, arra mindig kíváncsi voltam.)

siege.jpg


Lézer-, plazma- és egyéb fegyverek, energiakardok, kibernetikus implantok és egy hűséges robot bajtárs, no meg kb. 12-15 óra pörgő akció, s egy állítólag epikus, izgalmas és fordulatokban gazdag, több lehetséges befejezéssel bíró történet. Dióhéjban ennyi.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)