Hirdetés

Space Siege - Totális háború

|

Régen hallatott magáról Chris Taylor űroperája, így nem is bánjuk, hogy a SEGA még az esti órákban megtörte a csendet.

Hirdetés

Sok víz lefolyt a Dunán, mióta legutóbb hallhattunk Seth Walker kalandjáról. A gépek által fenyegetett emberiség maroknyi túlélője egy csillaghajón utazva járja a világűr mélyét, s kutat új otthon után. Seth, hűséges droidja és néhány segítőtársa vállalja a feladatot, hogy megóvja az utolsó űrhajót és annak utasait. Ha hősünk boldogulni akar, fel kell áldoznia önmagát, és azzá kell válnia, ami ellen küzd, gépezetté. Persze ez csak egy lehetőség a sok közül, elvégre a Gas Powered Games ősszel várható RPG-jéről beszélünk, ahol választhatunk más utat is. Amennyiben kevesebb implantot használunk, küzdelmesebb utat járunk be, s a végkifejlet is másként alakul.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)