Hirdetés

Sparta: Ancient Wars - stratégáknak

|

Egy, az Age of Mythology-ra külsőleg igencsak hajazó alkotást jelentett be az InteractiveMediaConsulting. A Sparta: Ancient Wars egy valós idejű történelmi stratégia lesz. A Trójai háború mondekörét, annak hátterét és a hozzá kapcsolódó eseményeket dolgozza fel. Az eseményekben három oldalról csatlakozhatunk, minden egyes "faj" más és más történetet mond majd el. Természetesen hatalmas csatákban veszünk majd részt, mindezt pedig egy egészen szép köntösbe csomgolva. A megjelenésről egyelőre nincs infó, de, ha a sikerességre is gyúrnak a srácok, úgy vélem érdemes lesz az Age of Empire 3 előtt kiadni :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)