Hirdetés

Speckó Xbox 360 a Resident Evil 5-höz?

|

Resident Evil 5-höz passzentos Xbox 360-at dobna piacra a Microsoft és a Capcom?

Hirdetés

Egyelőre hivatalosan egyik cég sem erősítette meg a hírt, de egy a tűzhöz közeli forrásra hivatkozva többen is úgy vélik, hogy igaz lehet a pletyka, miszerint tűzpiros Xbox 360 kerül forgalomba a Resident Evil megjelenésekor. Amekkora felhajtást a Capcom csap a hamarosan megjelenő legújabb rész körül, simán elképzelhető egy ilyen lépés, bár az is valószínű, hogy nem sok darabot lát majd napvilágot. A piros színben pompázó kütyü sok mellékelt extrával támadja majd az igazán fanatikus rajongókat. Alaptartozék a piros kontorller, természetesen a Resident Evil 5 is a csomagban leledzik, sőt egy RE NXE theme-et is találhatunk majd a pakkban, végül pedig egy kupont, melynek segítségével letölthetjük a Street Fighter II Turbo HD-t. Jól hangzik, az már biztos, és még akár labdába is rúghat az összeállítás, csak éppen egy kicsit olyan, mintha a saját Collector's Edition-nek csinálnának konkurenciát - bár ahhoz nem jár az piros csodagép. Árakról, és hazai forgalomba kerülésről egyelőre semmi hír sajnos.

 

resbundle.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)