Hirdetés

Spider-Man - bemutatkozik az Iron-Spider ruha

|

A Marvel Cinematic Universe-ben látott pókruhák is fel fognak bukkanni a játékban. A tömegek által követelt Iron Spidert például már videón is láthattuk.

Hirdetés

A legújabb Spider-Man játék trailerben az Insomniac megerősítette, hogy az Avengers: Infinity Warban használt Iron Spider is benne lesz a játékban. Az egyetlen szálka a dologban, hogy ez bizony előrendelői extra.

Hirdetés

Szerencsére nem az Iron Spider lesz az egyetlen MCU ruha, amit viszontláthatunk majd a játékban. A Homecomingban látott első, Peter által készített jelmez is látható a lenti videóban. Egyelőre azt nem jelentették be, hogy ahhoz hogyan lehet majd hozzájutni.

A Spider-Man megjelenése 2018. szeptember 7-én várható PlayStation 4 konzolokra. Ti előrendelitek a játékot az Iron Spider jelmezért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)