Hirdetés

Spider-Man - holnap kiderül a megjelenési dátum, de addig is akad néznivaló

|

Már nagyon várjuk az új Spider-Man játékot, de egyelőre még megjelenési dátumot sem kaptunk. Holnap viszont végre kiderül, meddig kell türelmesnek lennünk.

Hirdetés

Január végén már egy kiszivárgott dobozkép mellett a Spider-Man állítólagos megjelenési dátumát is megtudtuk. Az Insomniac nem kommentálta az esetet, viszont ezúttal hivatalosan megerősítették, hogy április 4-én kiderül, mikor jön a Spider-Man PlayStation 4-re.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a Spider-Man az egyik legjobban várt PS4 exkluzív cím idén. Pontosabban már a játék 2016-os bejelentése óta, hiszen akkor jött az örömhír a hálószövő rajongói számára, hogy készül a játék. Az fejlesztő Insomniac Games már nem titkolózik tovább, Twitteren megerősítették, hogy a Game Informer jóvoltából végre meg fogjuk tudni a játék hivatalos megjelenési dátumát. Sőt, még egy új trailert is publikáltak, ezt láthatjátok alább.

A Game Informer májusi borítójára kerül egyébként a játék, így várhatóan hamarosan még több infót fogunk megtudni róla. Holnap este mindenképpen figyeljétek a GSO-t, amint közzétették a megjelenési dátumot, mi egyből megosztjuk majd veletek.

Ti várjátok már a Spider-Mant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)