Hirdetés

Spin-offal bővül a The Callisto Protocol univerzuma

|

Folytatást még nem jelentettek be, de egy leágazás készül a The Callisto Protocolhoz kapcsolódóan.

Hirdetés

Ha valamire nem számítottunk, az egy a The Callisto Protocol világában játszódó, de rockzenétől hangos, képregényes grafikával megtolt roguelike akciójáték. A Striking Distance Studios márpedig ezen dolgozik: a játék a Project Birdseye címet viseli.

A játékosok a Black Iron Prison "vendégeit" vezethetik majd végig különböző kihívásokon. A harcok során a karakterünk folyamatosan erősödik majd, de a túlélés esélye csekély, így újra és újra neki kell ugranunk a kalandnak.

Hirdetés

A bejelentő videóban a Striking Distance Studios munkatársa (nagyon bölcsen) azzal kezdte, hogy ez nem a The Callisto Protocol 2. A sorozat folytatását még nem jelentették be, és a Project Birdseye-t egy kis csapat építi a cégen belül, aminek tagjai úgy érezték, hogy az univerzum és a börtön környezete tökéletes táptalajt adhat egy roguelike spin-offnak.

A Project Birdseye még nem kapott megjelenési dátumot, és a célplatformokat sem ismerjük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)