Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - A gyűjtői kiadás tartalma?

|

A játék ausztrál forgalmazójának honlapján található néhány adat, hogy mit várhatunk a Splinter Cell: Conviction gyűjtői kiadásától.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy ez nem a hivatalos, vagy nem a nemzetközi Splinter Cell: Conviction Collectors Edition tartalma, de azért csemegézzünk belőle, hátha nem kell majd csalódnunk.

Szóval tehát ezek lesznek azok, amik a gyűjtői kiadás dobozában fekszenek az alapjáték mellett: Egy exkluziv játékbeli dolgot feloldó kód, egy harminckét oldalas képregény, mely kitölti az űrt a Double Agent és a Conviction történései között, egy "Így készült" DVD, egy másik kód, amivel a Chaos Theory-t lehet letölteni Xbox Live-ról, valamint egy Sam Fisher bábu. Ez előreláthatólag az előrendelőknek jár, amint azt az alábbi képen fent látható "Pre-order" felirat jelzi. Reménykedünk. A termék ára ~20,000 forint, ha átváltjuk ausztál dollárból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)