Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Xbox 360 csomag érkezik?

|

Az Arstechnica.com értesülései szerint a Microsoft ma este X10-en fogja bejelenteni legújabb Xbox 360 csomagját, melyet a Splinter Cell: Conviction ihletett.

Hirdetés

A Super Elite bundle névre keresztelt csomagban egy fekete Xbox 360, egy 250 gigabájtos merevlemez, a Splinter Cell: Conviction egy példánya, két fekete kontroller, és egy fekete vezetékes headset kap helyet.

Aki eddig nem rendelkezett Xbox 360-nal, annak érdemes ezt a csomagot megvásárolnia, hiszen ennek tartalma majd' minden igényt kielégít. A csomag állítólag a játék megjelenésével egy napon, április tizenharmadikán érkezik az amerikai boltok polcaira, 399.99 dollárért (kb. 80 000 forint). A Splinter Cell: Conviction bundle Európában valószínűleg április tizenhatodikától lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)