Hirdetés

A Ubisoft vezetőjének nyilatkozata nem fogja megnyugtatni a Splinter Cell rajongókat

|

Egy interjú során Yves Guillemot beszélt kicsit a Splinter Cellről is, de nem vagyunk benne biztosak, hogy a rajongók erre a nyilatkozatra vártak.

Hirdetés

Kezdjük annak a korábbi kellemetlen pletykának a felidézésével, amely szerint nem készül új Splinter Cell játék. Ez azért is fontos, mert lélekben felkészít annak a ködösítésnek az értelmezésére, amelyet  Ubisoft vezető Yves Guillemot nyomott egy interjú során. Ő már korábban is azt nyilatkozta, hogy egy új játék hatalmas nyomást jelent a készítőknek, mivel a rajongók elvárásainak nagyon nehéz megfelelni (tegyük hozzá halkan: egészen biztos, hogy nem lehet maradéktalanul eleget tenni ennek, szóval akár el is engedhetnék ezt a kényszert), most is inkább "egy új élményről" mesélt.

Hirdetés

Kínában egy interjú során ismét megerősítette, hogy a Ubisoft dolgozik egy új Spliner Cell projekten, de nem játékot mondott, ezzel még lejjebb tekerve elvárásaink szintjét. 

"Új típusú élményeket hozunk el, de más eszközök segítségével. Dolgozunk azon, hogy ez a cím majd egyszer visszatérhessen. Nem tudjuk megmondani egyelőre, hogy mikor, mert ez időigényes feladat, de a cél az, hogy majd nagyot szóljon." 

Ennek alapján sajnos leginkább az borítékolható, hogy a Ubisoft a mobil platformok felé fordul, az E3 alatt bemutatott Elite Squad már sikeresen lelombozott minket, mivel tényleg reménykedtünk abban, hogy esetleg Sam Fischer többet érdemel ennél (azzal együtt, hogy maga a cím simán lehet szórakoztató). Az sem kizárt, hogy a Facebook VR játékos vonala lesz a tervezett irány, az Assassin's Creed és a Splinter Cell is szóba jött ennek kapcsán korábban. És persze mivel Guillemot végig többes számban beszélt az élményekről, akár többféle adaptáció lehetséges.

Sajnos egyelőre ez a legtöbb, amit remélhetünk a Ubisofttól. Ti mit gondoltok, mi lenne a legjobb irány a már jó ideje elfeledett széria számára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)