Hirdetés

Split/Second - Hogyan Készült? Autók és pályák...

|

Elég sok autóverseny készül mostanában - talán kitűnik majd közülük a Split/Second.

Hirdetés

A személyes vélemények, amelyeket hallok róla, mindenesetre igen kedvezőek.

Saját játékinfónkból fogok idézni azoknak, akik esetleg még nem tudnák, mi is az a Split/Second: " A Split/Second egy hamisítatlan arcade autóverseny a köbön.Az ölre menő versenyek egy gigaköltségvetéssel készölő TV-show kedvéért zajlanak, amiben van annyi pénz, amennyiért megéri romba dönteni egy fél nagyvárost. Minden verseny egy filmes bevágással kezdődik majd, amiben a kamerával bejárva az épp aktuális versenypályát tisztába kerülünk annak tulajdonságaival (pályaadottságok, rövidítések stb.), valamint hogy milyen eseményeket és hol tudunk rajta előidézni. Ez utóbbi a Split/Second egyik sarokpontja. Képzeljük csak el, amikor a repülőtéren repesztve úgy faragunk le a versenytárs előnyéből, hogy a csurig feltöltött PowerBar-unk tartalékait kiváló időzítéssel felhasználva egyszer csak egy Boeing 747-es csapódik a versenypályára, „véletlenül” pont telibe találva szegényt. Az összes pályán garantáltan egymást fogják érni az ehhez hasonló, előidézhető pusztítások, de a trükkök és látványos jelenetek után kapott PowerBar mennyiségünket kevésbé destruktív előnyszerzési módozatokra is el tudjuk költeni, mint mondjuk eddig elérhetetlen rövidítési útvonalak felnyitása és feltüntetése a térképen."

Ezek után már csak annyit tehetek, hogy belinkelem a következő "Hogy készült" videót, amelyben autókról és pályákról esik majd szó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)