Hirdetés

Spore - Demo még nyáron

|

Ha minden jól megy (és miért ne menne?), két és fél hónappal a premier előtt kipróbálhatjuk W. W. aktuális őrületét.

Hirdetés

Az EA aranykalitkában őrzött, arany torkú, arany tojást tojó, aranyhajú... ööö... most jól összezavarodtam. Szóval Will Wright megunva a simeket, úgy döntött, hogy elkészíti "A" játékot, az élet születésétől a csillagok tengerének végtelenjéig. Ez lenne a Spore.

spore.jpg


A stílusokat ötvöző, evolúciós fázisokon átívelő alkotás egyik erősségének a Creature Creator-Editor segítségével megalkotható egyedi teremtmények ígérkeznek. Már korábban is volt róla szó, hogy valamikor júniusban mindenki hozzáláthat saját kreatúrái megalkotásához. Több forrás szerint minderre egészen pontosan június 17-ével kerül majd sor. Hogy teljes legyen az öröm, a játék hivatalos oldaláról még aznap letölthetővé teszik a Spore demóját.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)