Hirdetés

Spore: fizetős lesz a lénytervezés?

|

Az EA legújabb terve szerint ha igazán egyedi lényt akarsz magadnak a Spore-ban, máris nyithatod ki a pénztárcád.

Hirdetés

A napokban szivárgott ki a hír, miszerint a közelgő The SimCity Box, a népszerű városépítő sorozat bizonyos részeinek egybecsomagolt változata tartalmazni fogja a Spore Creature Creatort is. Az Electronic Arts időközben azt is elárulta, hogy a júniusban megjelenő lénytervező segítségével még a teljes játék megjelenése előtt létrehozhatjuk saját kis kedvencünket, akit aztán egy tesztpályára eresztve szemlélhetünk meg mozgás közben, majd meg is oszthatunk az internetes közösséggel. Az ötlet maga igen jó, ám van itt egy kis bökkenő. A The SimCity Boxba csomagolt, valamint a hivatalos oldalról letölthető Creature Creator ugyanis csak a lehetőségek 25%-át fogja tartalmazni, a teljes változatért pedig bizony perkálni kell majd. Vajon ez egyben azt is jelenti, hogy a Spore megvásárlása mellett külön fizethetünk a lénytervezőért is, ha teljes értékű játékot szeretnénk?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)