Hirdetés

Square Enix: kilépett a Final Fantasy XI producere

|

Hiromichi Tanaka bejelentette távozását a cégtől, az FFXI tizedik évfordulója alkalmából tartott rendezvény második napján.

Hirdetés

Nagy bejelentés történt a Final Fantasy XI Vana Fest 2012 Event második napján, de nem új játék, vagy valami hasonló, hanem egy felmondás. Hiromichi Tanaka producer ugyanis bejelentette, hogy befejezte a tevékenységét a Square Enixnél, Tanaka egyike a legkorábbi Enix tagoknak, ugyanis 1983 óta nyomta a cégnél.

Mint játéktervező, olyan címek fejlesztésében vett részt, mint a Final Fantasy I, II és III, illetve a Xenogears és a Chrono Cross. Eme két utóbbi címnél producerként működött közre, mint ahogyan a Final Fantasy XI és a Final Fantasy XIV esetében is. Hiromichi Tanaka munkáját Akihiko Matsui veszi át, aki szintén közreműködött a Final Fantasy XI fejlesztésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)