Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. - ELKÉSZÜLT!!! - Vagy...

|

A www.stalker-world.com.ua jelentéséből tisztán világossá válik, hogy a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl hosszú idő után végre elkészült! De most jöjjenek a részletek, ugyanis nem eszik olyan forrón... A GSC GameWorld elkészült a játék munkálatainak rá eső részével. Ez azt jelenti, hogy a kiadónak leadott végső verzió tartalmazza a történetet, a 20 pályát, és minden olyan tulajdonságot, amit bele akartak építeni. Ebből a szempontból kész a játék, azonban valami hiányzik: a videók. Azokat a THQ készíti, a játék "kiegyensúlyozásával, finomhangolásával" együtt. Mostantól tehát minden a kiadó kezében van, a továbbiakban ők finomítják és egészítik valódi egésszé a STALKER-t. A GSC-nél úgy gondolják, ez további 6-8 hónapot vehet igénybe.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)