Hirdetés

Star Citizen - már gépi legénységünk is lehet

|

A fejlesztők egy új videóban mutatták be a gép által vezérelt legénységet, a játék crowdfunding kampánya pedig újabb elképesztő rekordot döntött.

Hirdetés

Lassan, de biztosan készülget a Cloud Imperium Games elképesztő méretű és komplexitású űrszimulátora, a Star Citizen. A legújabb fejlesztői naplóban egy elég komoly újítást mutattak be, úgyhogy mindenképpen érdemes megnézni.

Hirdetés

Az újítás lényege, hogy az űrhajónkat megtölti a játék egy mesterséges intelligencia által irányított legénységgel, akik aztán tesznek-vesznek és életszerűen reagálnak arra, ahogy interakcióba lépünk velük. Nyilván ez még fejlesztés alatt álló feature, de már most is izgalmas látni, hogy mennyire megtölti élettel a játékot.

Érdekes hír még a játék kapcsán, hogy a közösségi finanszírozás révén összegyűjtött pénzmennyiség a közelmúltban átlépte a hihetetlen 179 millió dolláros mérföldkövet. Van miből építeni a galaxist.

Nektek hogy tetszik eddig a Star Citizen? Volt már alkalmatok kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)