Hirdetés

Star Citizen - Legyen űrhajód egyedi

|

Imádkozzunk, hogy legyen adakozó bőven, mert Roberts bátyónak teljesen jó tervei vannak.

Hirdetés

A minap kiderült már, hogy Chris Roberts és csapata a legendás Wing Commander szériára hajazó űreposszal készülődnek. A Kicstarter segítsgévéel igyekeznek összegyűjteni a pénzt az olyan extrákra, amire a kiadó sajnálná a pénzt.

Ilyen extra lenne, hogy kedvenc járgányunkat igazán személyessé tehessük. Mivel űrszimulátorról beszélünk, nem túl meglepő módon igen sok időt fogunk járgányunk pilótafülkéjében eltölteni. Mi sem lenne természetesebb, mint feldíszíteni azt. Az aktuális barátnőnkről, esetleg családunkról egy-egy fotó? Esetleg illatosító? Netalán két dobókocka a visszapillantóról? Amennyiben a Kickstarter támogatás eléri a 3.5 millió dollárt, ezek tuti benne lesznek. Ezen felül minden 100.000 dollár egy újabb csillagrendszert jelent. Mostakarom!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)