Hirdetés

Star Lords - új 4X űrstratégia bejelentve

|

Úgy látszik, a 4X fajtájú űrstratégiákra változatlanul van igény, újabb darabot jelentett be a Neogen 2 Creations.

Hirdetés

A 4X jelentése "explore, expand, exploit és exterminate", azaz felfedezni, terjeszkedni, kitermelni és megsemmisíteni. Ezek olyan stratégiák, ahol a menedzselése/irányítása is ugyanolyan fontos, mint a csatázás - az utóbbi időkben több indie címet is bejelentettek ebben a kategóriában: Gemini Wars, Legends of Pegasus, Stardrive.   

Most a Neogen 2 Creations jelentkezik egy új 4X űrstratégiával, a Star Lords cíművel. A cél saját fajtánkkal leigázni az ismert kozmoszt. A játékban nyolc egyedi faj található saját tulajdonságokkal, technológiákkal és eltérő játékstílusokkal - s mindegyk faj fontos a sztori szempontjából. A harc taktikai és körökre osztott. Nagyon fontos a kémkedés/felderítés és a diplomácia. Nagy univerzumban játszódik a történet, ahol kalózok és független fajok is megtalálhatóak egyedi diplomáciai opciókkal. Komplex mesterséges inteligencia irányítja az ellenfeleket, amely nem csal. Véletlenszerűen generált univerzumok, technológiai fák és egységek is megtalálhatóak a Star Lordsban. A játék játszható LAN, Hot Seat és multiplayer módban is. 

A 2 éve fejlesztés alatt álló játék az év utolsó negyedévében jelenik majd meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)