Hirdetés

Star Ocean: The Last Hope - Tavasszal Európában

|

Továbbra sem ismeretes a Star Ocean: The Last Hope pontos európai megjelenési dátuma, de biztosa megérkezik hozzánk is.

Hirdetés

A tavaszi megjelenések között a szerepjátékok iránt érdeklődő olvasóinknak érdemes figyelmesen kutakodni, ugyanis hamarosan behajózik Európába a Star Ocean saga következő epizódja, a Last Hope. A tri-Ace fejlesztésében készülő Xbox 360 exkluzív RPG Amerikában és Japánban február tizenkilencedikén kerül hivatalosan forgalomba, egyelőre nem lehet tudni, hogy kontinensünkön pontosan mikor várható debütálása (tudunk egy megerősítetlen február huszonnegyedikei dátumról). Folytatódnak az emberiség űrbéli megpróbáltatásai, melyet kizárólag saját maguknak köszönhetnek, ugyanis a 2064-ben kitört harmadik világháború során elpusztították planétájukat. A Star Ocean: The Last Hope szorosan kapcsolódik elődjei történetéhez, azonban a fejlesztők jelen esetben jóval nagyobb hangsúlyt fektettek a csapatorientált játékra, valamint a sci-fi elemekre.

lasthope.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)