Hirdetés

Star Trek Online - Demó

|

Ígéret szép szó, ha van Star Trek Online demó úgy jó

Hirdetés

Félek nem megy olyan jól Cryptic-ék Űrszekere, mint ahogy az a kezdeti tervekben szerepel. Talán ennek is köszönhető, hogy már elérhető és letölthető a Star Trek Online demója.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Cryptic erre a hétvégére trial hozzáférést is engedélyezett a Star Trek Online-hoz, ami mellé érkezett a most tárgyalt, időkorlát nélküli demó. A Star Trek Online demóhoz természetesen egy Cryptic accountra lesz szükségünk. Lehetőségünk lesz a tutorial véghezvitelére, illetve kipróbálhatjuk magunkat a Stranded in Space küldetésben. A demóban csak a Federation frakció áll rendelkezésre. Érdekesség, hogy a csapat programot hirdetett a meglévő játékosoknak, akik értékes ingame cuccokhoz és pontokhoz juthatnak, ha új (fizető) játékosokat sikerül beszervezniük. Reméljük nincs nagy gond!

Star Trek Online demó letöltés innen:

Cryptic
Atari

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)