Hirdetés

Star Trek Online - Nem felhőtlen a start

|

Az előrendelők már elindulhattak a végtelenbe, és tovább, ám néhányan elakadtak a login szervernél.

Hirdetés

Általában elmondható, hogy az MMO játékok startja nem éppen zökkenőmentes. Legutóbb az Aion esetében volt nagy felháborodás, mert a készítők nem készültek fel a nagy rohamra. Sajnos a Star Trek Online hasonló cipőben jár.

Pánikba nem kell esni, a Cryptic dolgozik minden problémán ezerrel, és türelmet kér. Azon előrendelők például, akik élettartam hosszig fizettek be, de csak január 29 után, még nem tudnak "Liberated Borg" karaktert csinálni, de ez csak átmeneti állapot persze. Azért se írkáljatok a GM-nek, hogy nem működnek az exkluzív perkek - szintén előrendelői akció - mert azok csak a játék hivatalos megjelenése után élesednek. GM amúgy is nagyon kevés van, legalábbis sokan panaszkodnak, hogy nem reagál senki a problémákra. Természetesen most is hosszú sorban állás előzi meg a sikeres logint, de sok szerver szeret offline állapotba kerülni egyelőre. A valódi pénzért ingame cuccokat áruló "farmerek" persze már a Star Trek Online univerzumát is meghódították, és zaklatják a játékosokat. Mindezen problémák remélhetőleg hamarosan megoldódnak, a Cryptic ugyanis minden erejével azon van, hogy semmi ne zavarja a Star Trek Online előfizetőket. Várjunk hát türelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)