Hirdetés

Star Trek Online - szigorúbb büntetés jön a meghalásért?

|

A Star Trek Onlineban annak, ha meghalsz, semmi következménye sincs - felrobbansz és kész. Maximum veszítesz egy ici-pici időt.

Hirdetés

Ez sokak számára hiteltelenné és túl könnyűvé tette a  játékot és nagyobb bűntetést követelnek a meghalásért

Craig Zinkievich, a Star Trek Online producere azt nyilatkozta a témáról: "Azt vizsgáljuk, hogyan tudnánk jelentősebben kifejezni a játékosok felé, mekkora veszteség éri őket azzal, ha valami rossz történik. Jól ki akarjuk találni úgy, hogy jogos legyen - ne csak egy mechanikus büntetés.

A producer szerint a Cryptic filozófiája az volt, hogy az időbeli bűntetés, hogy a halál miatt a játékos egy ideig kivonja magát a játékból, az megfelelő lett volna. 

"Azt akarjuk, hogy a játékosok érezzék a kockázatot, a lehetőségeiket, a korlátaikat, amikor harcolnak egy csatában - de ha csak az az egyedüli félelmed a játékban a meghalás esetére, hogy időt fogsz veszíteni, akkor valami nem stimmel." - tette hozzá Craig Zinkievich a Star Trek Online producere

Egy jó design döntés kell, és attól a játék csak izgalmasabb lesz - reméljük a Crypticnek sikerül majd meghoznia a megfelelő döntést... S a magánvéleményem: tiszteletreméltó, ha egy kiadó elismeri a hibás döntést és a játékosok bevonásával módosítani akar rajta...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)