Hirdetés

Star Wars Battlefront - a speederek gyorsak és veszélyesek

|

A DICE lövöldéjében nagyon fontosak lesznek a járművek, így a speederek is, melyek pont olyan veszélyesek, mint a filmben. Persze ránk nézve azok.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront csataterein vezethetünk majd TIE Fightereket, X-Wingeket, és speedereket is, melyek meglehetősen ártalmasak a sofőr egészségére. Ahogy azt a GamesRadar videójában láthatjuk, ez nincs másképp a Battlefrontban sem.

A Star Wars Battlefront még egy hétig nem jelenik meg, de már videók vannak róla? Hogy lehet ez? Egyszerűen annyi történt, hogy a játék már elérhető az EA Access keretein belül Xbox One-ra, így máris ömlenek a játékvideók. Mivel a készítőknek gyorsan kellett dolgozniuk, nem tanulták még meg a speederek vezetésének minden trükkjét. Ez jól látszik a lenti anyagból. Viszont látványos az élmény maga.

A Star Wars Battlefront megjelenés november 19-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)