Hirdetés

Star Wars Battlefront - minijátékot játszhatunk telepítés közben (videó)

|

Azt nézni, ahogy a telepítés állapotát jelző csík lassan kúszik a cél felé, nem túl jó móka. A DICE ezért egy minijátékkal kedveskedett, aminek főszereplője Darth Vader.

Hirdetés

Mától elérhető az EA Access előfizetőknek a Star Wars Battlefront 10 órán át játszható változata, és közülük valószínűleg nem sokan mondanak nemet a lehetőségre.

A napokban egyre több gameplay videó és vélemény kerül majd fel a netre. Ha látunk valami érdekeset, szólni fogunk, miközben persze irigyen várjuk a megjelenés napját. A játékosokat már a telepítés közben is egy meglepetés fogadja: ahogy a folyamatjelző eléri a 18%-ot, elindul egy minijáték, melyben Darth Vaderrel kell hullámokban támadó lázadókat kiiktatni a hoth-i bázison. Mivel nem lehet meghalni, nem a kihívás a lényeg, hanem egyrészt az, hogy átvészeljük azt a néhány percet, amíg a telepítés tart, másrészt hogy kitapasztaljuk a teljes játékban is irányítható gonosz képességeit, köztük a fénykarddobást és a fojtást. A minijátékról a Eurogamer készített videót, ezt láthatjátok alább.

Ha történetesen ti is EA Access-tagok vagytok, és kipróbáltátok a Battlefrontot, mindenképp mondjátok el kommentben, hogy tetszik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)