Hirdetés

Star Wars Battlefront - egészen fura az új előzetes

|

A Star Wars Battlefront most megjelent előzetese ugyan tartalmaz jeleneteket a játékból, de nem ezért érdekes.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de alig több mint egy hét, és megérkezik a Star Wars Battlefront. Most épp a Fallout 4-re szegeződik minden tekintet (egyébként holnap jön a Rise of the Tomb Raider és a StarCraft II: Legacy of the Void is, ezeket ne feledjétek), de jövő héten az EA játéka lesz középpontban. 

Hogy egy kicsit azért most is figyeljünk rá, jött egy élőszereplős előzetes, melyben - a sokat sejtető zene mellett - csak úgy, hirtelen eltűnnek az emberek, köztük a bájos Anna Kendrick. Ez azt kívánja szimbolizálni, hogy mennyire magába tud szippantani bárkit a Battlefront, és egyébként függetlenül attól, hogy a béta alapján valakinek tetszett-e maga a játék vagy sem, szinte mindenki egyetért abban, hogy a hangulatot jól eltalálta a DICE. Nézzétek meg a videót, meg aztán ezt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)