Hirdetés

Star Wars Battlefront - ez változott a béta óta

|

A DICE nyilvánosságra hozta azokat a változtatásokat, amiket a játék béta tesztje óta követtek el. A nagyja egész hasznos.

Hirdetés

Ha kipróbáltad a Star Wars Battlefront bétáját, akkor te is tudod, hogy mekkora fájdalom volt térdre kényszeríteni egy AT-AT és AT-ST gépet. A DICE is látta ezt, így hát igyekeznek is most helyre tenni az erőviszonyokat.

Én alapvetően élveztem, hogy a Hoth harc totálisan kiegyenlítetlen volt. Ha emlékeztek, akkor igazából a Birodalom visszavágban sem igazán balanszolták ki a birodalmi erőket (mondjuk igény lett volna rá), hogy a lázadóknak legyen esélye. Mindenesetre már lesznek gyenge pontjai a lépegetőknek, hogy ki lehessen lőni őket. Emellett a spawn pontokat is átrendezték, hogy ne lehessen lekempelni az éledő katonákat.

A Heroes & Villains rendszert is kicsit átalakították annyiban, hogy hőseink ezentúl nem szenvednek folyamatos sebződést, ha nem harcolnak, több lehetőséget megnyitva ezzel. A módosítások teljes listáját itt találjátok. Ti mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)