Hirdetés

Star Wars: Battlefront III - Határ a csillagos ég

|

Egy korábbi Free Radical alkalmazott megerősítette, hogy a Battlefront harmadik részében kiléphetünk a világűrbe.

Hirdetés

Csütörtökön beszámoltunk a hatalmas port kavart, kiszivárogtatott Star Wars: Battlefront III demonstrációból, melyen az akkor alfaállapotban leledző alkotással ismerkedhettünk meg közelebbről, már amennyire a felvétel minősége erre lehetőséget adott. A hozzászólások között evickélve beigazolódott feltevésünk, miszerint keserű szájízzel keveredő alufóliába csavart eufóriával fogadjátok a kikerült videót. Néhány nappal később üdvözítő pletykák láttak napvilágot, állítólag a Pandemic kaliforniai szárnya folytatja fejlesztéseit. Beigazolódni látszódik a szóbeszéd, ugyanis egy korábbi Free Radical fejlesztő tudomása szerint ténylegesen folytatódnak a Star Wars: Battlefront III munkálatai. Ennek ellenére kellemetlen információkkal szolgált. Olvasóink közül többen sejteni, tudni vélték, hogy a következő epizódban bármikor űrsétát tehetünk, nos, teljes mértékben igazuk volt. Azonban elmondása szerint az említett játékelemet kiollózták és minden egyes alkalommal, ha szeretnénk orbitális pályára állni, akkor átvezető animáció következik.

sw3b.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)