Hirdetés

Star Wars: Battlefront III - Renderelt képek

|

Richard Smith, egykori Free Radical alkalmazott, nyilvánosságra hozott néhány korai Star Wars: Battlefront III rendert.

Hirdetés

Az anyagilag szorult helyzetbe jutott Free Radical Design hivatalosan is befektetőket keres, magyarul fogalmazva eladásra bocsájtották a fejlesztőstúdiót. Korábban beszámoltunk a stúdió bukdácsolásáról, éppen az ünnepek előtt kerültek adminisztrációs fázisba, rossz helyzetükből megpróbálták kihozni a legjobbat. Szintén cikkeztünk a Star Wars: Battlefront III helyzetéről, még mindig nem lehet teljesen biztosra venni a Rebellion beleszólását a projektbe. Eddigi alkotásaik között megtalálható a Call of Duty World at War konzolos, egészen pontosan PlayStation 2-es portolása, valamint nevükhöz kapcsolhatjuk a PSP-re kiadott Star Wars: Battlefront Renegade Squadront. A Free Radical Design egykori alkalmazottja, nevezetesen Richard Smith megosztott néhány Star Wars: Battlefront III rendert, melyeket két évvel ezelőtt készített az említett produktumhoz. A képeken Han Solo és Sahra The Bounty Hunter látható. Egyik stúdió sem erősítette meg hivatalos hol tartanak jelenleg a fejlesztésekkel.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)