Hirdetés

Star Wars helyett egy Titanfall játékon dolgozik a Respawn csapata?

|

A srácoknak kukázniuk kellett egy Star Wars projektet, de a felszabadult erőforrások jó helyre kerülhettek a pletykák szerint. Azért vannak kétségeink.

Hirdetés

A 2023-ban indult nagy leépítési hullám tovább pusztít 2024-ben is. Idén az egyik első nagy csapást az EA osztotta ki, a munkaerő mintegy 5 százalékától próbálnak épp megszabadulni. A leépítés egy nagy üzleti átalakulás része: a kiadó szeretne eltávolodni az olyan franchise-októl, mint a Star Wars és a Marvel, és inkább saját sorozataira fókuszálna. Ezt támasztja most alá egy ipari bennfentes, Jeff Grubb legutóbbi infója is.

A Respawn Entertainment projektjeit is érintette az átszervezés, akiknek az EA kukázta egy Star Warsos lövöldéjét. Ugyan a srácok még dolgoznak két másik Star Wars játékon is, de a harmadik, titokzatos munkájuk már egy Titanfall cím lehet Grubb szerint. A Game Mess Mornings podcastjében mesélt arról, hogy bár a Titanfall 3-at elkaszálták, egy másik, szintén ebben az univerzumban játszódó cím készül Steve Fukuda (Titanfall 1-2 rendezője) kezei között.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy az új játék mennyire (ha egyáltalán) kapcsolódik a Titanfall 2-höz, de Grubb kijelentése egyébként is rozoga lábakon áll. Az EA a közelmúltban kaszálta el a Titanfall Legendset, így kérdéses, hogy mennyire támogatnának szívesen egy új projektet ebből a franchise-ból. Grubb ugyanakkor megbízható pletykagépnek bizonyult az elmúlt években, így ki tudja, simán lehet, hogy tényleg formálódik valamilyen Titanfall-projekt a háttérben.

Mi most azt tanácsolnánk, hogy hirtelen izgatottságában senki ne kezdjen el gépszörnyekről és falon futásról álmodni minden este. A remény él, de egyelőre semmi biztosat nem tudhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)