Hirdetés

Majdnem elcsúsztatták a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenését

|

A Respawn Entertainment fontolóra vette, hogy később adja csak ki a kezei közül a Fallen Ordert.

Hirdetés

Az EA nem gondolta volna, hogy egy sztoriközpontú Star Wars játék ekkorát fog durranni, a Star Wars Jedi: Fallen Order azonban jelentősen felülmúlta minden elképzeléseiket - persze ebben legfőképpen a játék minőségének volt kulcsszerepe, azonban számított a megjelenés időzítése is, amely a stúdió szerint könnyen másképp alakulhatott volna. 

Hirdetés

A USGamer beszámolója alapján Respawn Etertainment vezérigazgatója, Vince Zampella a DICE Awards 2020 kulisszái mögött árulta el, hogy folytattak diskurzust arról, hogy kiveszik a Fallen Ordert az ünnepi időszakból, noha ez tipikusan olyan játék, amely remekül passzolt oda. Ez utóbbit alátámasztja az, hogy ekkor jelent meg a Star Wars: Skywalker kora és az is, hogy a Disney+ elindulásával pörgött a The Mandalorian is.

A játék rendezője, Stig Asmussen hozzátette, hogy olyan helyzetben voltak, amikor több eltérő rendszerre próbáltak játékot készíteni, közben pedig nyilvánvalóan tartani akarták a dátumot is. Asmussen szerint úgy érezték, hogy jobb lett volna, ha kicsivel több idejük van rá, ugyanakkor játszható volt, jó volt és azt remélték, hogy a rajongók kedvelni fogják. 

Végül a Star Wars Jedi: Fallen Order az eredeti tervek szerint november 15-én jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra és még ha voltak is hibák, mindenképp megérte ekkor kiadni a játékot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)